Stali jsme se Zodpovědnou firmou: Naše cesta k udržitelnému rozvoji 

S hrdostí oznamujeme, že se naše společnost připojila k projektu Zodpovědná firma, který nás aktivně zapojuje do podpory správného třídění a recyklace odpadů. Tento krok představuje důležitý milník v našem závazku k ochraně životního prostředí a udržitelnému rozvoji. Naším cílem je nejen snižovat negativní dopady na planetu, ale také inspirovat ostatní, aby následovali náš příklad. 

 Co projekt Zodpovědná firma znamená pro nás? 

Projekt Zodpovědná firma je iniciativou zaměřenou na podporu environmentálně odpovědných firem, které se zavazují k lepšímu nakládání s odpady. Jde o klíčový krok směrem k udržitelné budoucnosti, který vyžaduje zapojení každého z nás. Zajišťujeme, aby všechny naše odpady byly tříděny a recyklovány podle nejlepších možných standardů, a zároveň rozšiřujeme povědomí mezi zaměstnanci o tom, jak k této změně mohou sami přispět. 

EKO-learning: Interaktivní vzdělávání pro všechny zaměstnance 

Abychom našim zaměstnancům usnadnili cestu k lepšímu pochopení třídění a recyklace, zapojili jsme se i do EKO-learning, což je online kurz zaměřený na správné nakládání s odpady. Tento interaktivní kurz je dostupný pro každého zaměstnance a pomůže nám získat užitečné dovednosti a znalosti, které budeme moci využít nejen v práci, ale i ve svém osobním životě. 

Jak se můžete zapojit i vy? 

Správné třídění odpadu je společné úsilí, které přináší významné výsledky. Vyzýváme vás proto k aktivní spolupráci při dodržování pravidel třídění a používání označených nádob. Věříme, že společným úsilím můžeme dosáhnout pozitivní změny pro naši firmu i životní prostředí. 

Pro další vzdělávání můžete využít i následující zdroje: 

 Společně pro udržitelný rozvoj 

Projekt Zodpovědná firma je pro nás více než jen o třídění odpadu. Je to závazek k udržitelné budoucnosti, kde ochrana přírodních zdrojů a odpovědné chování patří k základním hodnotám. Věříme, že naše úsilí bude inspirovat nejen nás samotné, ale i naše obchodní partnery a širší komunitu.